Städare/Lokavårdare - Munkedal

Företaget

AVAB Städ (en del utav Avbytarservice Väst AB) startade sin verksamhet år 2000, vi utgår från Munkedals kommun men arbetar även i Sotenäs, Lysekil och Tanums kommun. Våra kunder är både privatpersoner och företag som vi erbjuder alla tjänster inom städning, så som fönsterputsning, flyttstäd m.m.

Du som söker

Vi söker dig som gillar ett rörligt jobb och som älskar att leverera högsta kvalité till dina kunder. Du är ansvarstagande och har förmåga att följa instruktioner och kundspecifika önskemål. För att kunna utföra arbetet måste du kunna föra en god kommunikation med våra kunder främst på svenska men även engelska. Körkort är ett krav då vi har fullt utrustade städbilar som vi använder dagligen.

Vi erbjuder dig

Ett rörligt och varierat arbete med trevliga arbetskamrater där du alltid har minst en kollega med dig på varje uppdrag. Utbildning sker på arbetsplatsen så tidigare erfarenhet är ej något krav. Du får ett omväxlande arbete då vi städar hos både privatpersoner och företagskunder. Våra arbetstider är helgfri måndag till fredag 07:00 till 15:00, undantag kan dock förekomma. En heltidstjänst/tillsvidare och lön enlig avtal.


Vi tar endast emot ansökningar via epost: nyttjobb@avbytarservice.se

Företagets adress:

Avbytarservice Väst AB
med AVAB Städ
Haga 34
457 61 Hällevadsholm